Gezondheidscentrum Bemelen

Het gezondheidscentrum is prachtig landelijk gelegen aan de Oude Akerstraat 50 te Bemelen en is zeer goed bereikbaar voor auto’s, taxi’s, busjes en openbaar vervoer. Er is genoeg ruimte voor gratis parkeren op het eigen terrein om in- en uit te stappen, ook met rolstoelen en scootmobielen. Daarvoor is op het terrein aparte ruimte vrijgehouden. Op het naastgelegen terrein van het Gemeenschapshuis is ook de gelegenheid om gratis te parkeren en via de zijkant Gezondheidscentrum Bemelen te bereiken. In het gebouw is een lift aanwezig, zodat ook de 1e verdieping goed bereikbaar is voor iedereen.

De rijtijd per auto vanaf de Vijverdalse weg (Maastricht-Oost) bedraagt 5 minuten.

Openbaar vervoer.
Er rijdt helaas vanuit richting Maastricht/ Valkenburg maar 1x per uur een bus van en naar Bemelen.

Voor de meest actuele informatie kunt u kijken op www.9292.nl

Over het Gezondheidscentrum Bemelen willen we graag iets meer vertellen. Het is prachtig, landelijk gelegen in de kern van Bemelen, tussen de kerk en het gemeenschapshuis.

Vanuit het centrum heeft u een mooi uitzicht op de bijzondere natuur die het gebouw omringt.

Hierdoor is het bezoek aan de deze behandelings- en trainingslocatie niet alleen gericht op zorg, maar kunt u er ook genieten van weldadige rust en ontspanning.

Ook de (wacht)ruimtes zijn hierop ingericht.

Er is altijd koffie, thee en een glaasje water voorhanden. Ook voor mantelzorgers en familieleden is er gelegenheid om tijdens de behandeling van de patiënt in het centrum te wachten.

Recht tegenover het gezondheidscentrum ligt een deel van het Pieterpad en het Pelgrimspad wanneer u als wachtende even een stukje wilt wandelen. U loopt dan tussen weilanden en ruwe mergel, een prachtig stukje natuur.

Op 500 meter van het centrum ligt een kleine supermarkt, met parkeerplaats aan de achterkant, wanneer u in de wachttijd een aantal boodschappen zou willen doen.

Sportschool Zenden

De hydrotherapie wordt gegeven in het zwembad van sportschool Zenden in het centrum van Maastricht vlakbij het OLV-plein.

Adres:
Sint Bernardusstraat 5
6221 HK Maastricht

De sportschool is van twee kanten te bereiken: vanaf de Helpoort en van de andere kant tegenover de ijssalon op de toegangsweg naar het OLV-plein.

Vanaf de ijssalon is inrijden voor in- en uitstappen toegestaan, maar parkeren niet.

Vanaf de parkeergarage OLV-plein bedraagt de afstand circa 200 meter.